De bewoners zitten nog niet lang in het Big Brother-huis en toch zijn er al wel wat emotionele momenten geweest. Zo vertelde Michelangelo over het verlies van zijn oudste broer. Die overleed in 2003 bij een auto-ongeval. “Hij was amper 20 jaar”, zucht Michelangelo.

“Het is pijnlijk, je vergeet zoiets nooit. We gaan proberen te genieten hier en er het beste van maken”, gaat Michelangelo verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.