Wie stond er zaterdag ongeduldig op Michelangelo te wachten? Niet alleen zijn ouders, ook zijn vriendinnetje uit het huis was op de afspraak en dan hebben wij het uiteraard over Chiara. Zij was héél blij dat Michelangelo uit het huis was, zo hebben zij de mogelijkheid om elkaar zonder camera’s in de buurt te zien.

Zaterdagavond gingen Chiara en Michelangelo na de liveshow van Big Brother met fans op de foto alsof dat niet meer dan logisch was. Iedereen vraagt zich af of Chiara en Michelangelo nu een relatie hebben of niet.
“Time will tell”, lacht Michelangelo in Het Belang van Limburg. ”Ik ga daar nu nog geen antwoord op geven. We hebben mekaar wel al teruggezien. We zijn in het huis heel erg naar elkaar toegegroeid. Ik ben heel blij dat zij er was en dat ik met alles bij haar terechtkon”, besluit Michelangelo in Het Belang van Limburg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.