Gerard Joling staat ondertussen al meer dan veertig jaar in het vak, maar de zanger-presentator kondigt een drastische ommekeer aan…

Na het overlijden van zijn moeder kwam Geer tot een opvallend besef… Een overvolle agenda behoort definitief tot het verleden. Gerard Joling klinkt erg emotioneel in De Telegraaf…

Het overlijden van zijn moeder heeft er ‘toch wel enorm ingehakt bij mij, nog meer dan ik had kunnen denken’, klinkt het bij Gerard Joling in De Telegraaf. En Geer nam een belangrijke beslissing over zijn carrière…

“Ik ben al zo’n veertig jaar bezig en heb inmiddels voldoende verdiend om het uit te zingen”, aldus Gerard Joling die dan ook beslist heeft om het rustiger aan te doen. Al wil Geer toch een iets benadrukken…

“Maar ik peins er niet over te stoppen, want wil nog heel veel leuke dingen doen”, benadrukt Gerard Joling in De Telegraaf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.