Het is vandaag groot feest ten huize Miguel Wiels. Zijn twee kinderen en vrouwlief Free Souffriau hebben de muzikant zonder twijfel bedolven onder de gelukwensen. Miguel viert namelijk zijn 50ste verjaardag.

Miguel Wiels ontwaakt bijna elke ochtend met de vrouw die jarenlang in de huis van Mega Mindy mocht kruipen. Samen met Free heeft Miguel Wiels twee kinderen: Wolf en Lola.

Gelukkige verjaardag, Miguel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.