Gravin Eloise kennen we allemaal, maar prins Constantijn en prinses Laurentien hebben natuurlijk nog een tweede dochter gekregen. En zij blijft een moeilijke periode achter de rug te hebben…

“Ik was niet de makkelijkste tiener”, geeft Leonore zelf toe in een interview met Nouveau. Vooral toen het gezin van Brussel terug naar Nederland verhuisde beleefde Leonore een moeilijke periode…

Prins Constantijn en prinses Laurentien hadden negen jaar met hun kinderen in de Belgische hoofdstad gewoon toen ze besloten terug te keren naar Den Haag en Leonore geeft toe dat dat voor haar echt ‘een cultuurshock’ was. Grote zus Eloise treedt haar bij…

“In Brussel waren onze buurmeisjes Italiaans en Vlaams, mijn beste vriendin Libanees, waardoor ik veel leerde over andere culturen”, verduidelijkt gravin Eloise in Nouveau. En in Nederland overheerste een andere sfeer…

“In Den Haag ervoor ik veel meer hokjesgeest en groepsdenken”, voegt Eloise eraan toe. “Voor mij best een heftige tijd.” Al speelde er meer, geeft Eloise toe…

“Nieuwe middelbare school, nieuwe vrienden, op zoek naar wie je bent. In die tijd was ik vooral bezig met mijn eigen onzekerheden”, geeft Eloise toe in Nouveau. Maar nu is de band met hun moeder bijzonder hecht…

Leonore benadrukt dat de moeilijke jaren achter hun liggen: “Mijn moeder en ik begrijpen elkaar heel goed. Meestal weet ik na twee woorden al wat ze gaat zeggen”, aldus Leonore in Nouveau over de hechte band met haar moeder, prinses Laurentien. 

En zo lijkt het gezin van Constantijn en Laurentien een bijzonder hechte band met elkaar te delen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.