Maxime Meiland liet onlangs in haar hart kijken en gaf toe dat ze misschien niet begonnen zou zijn met Chateau Meiland als ze van tevoren de impact ervan had kunnen inschatten. Martien reageert op die uitspraak van zijn dochter…

Maxime voegde er meteen aan toe dat haar bekendheid haar natuurlijk ook ontzettend veel heeft gebracht, maar toch heeft ze het soms zwaar. Martien Meiland verklaart de uitspraak van Maxime…

“Voor haar is het anders”, benadrukt Martien Meiland in Party. “Maxime is altijd de pispaal, terwijl mijn oudste dochter Montana altijd de lieveling is.” En dan wil Martien één ding benadrukken…

“Zelf heb ik nooit gehad van: was ik maar nooit aan Chateau Meiland begonnen”, benadrukt Martien in Party. Want één ding blijft Martien belangrijk vinden…

“Ik vind het fijn dat er zoveel mensen genieten elke maandag”, klinkt het niet zonder trots bij Martien Meiland in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.