De Meilandjes vervelen nooit. Recent deden Maxime en Montana Meiland een opvallende ontdekking bij hun vader Martien. Wat was er gebeurd?

Plots merkten de dochters van Martien op dat zijn wenkbrauwen en wimpers helemaal verbrand waren. Martien lijkt ook zelf te schrikken van het nieuws…

“Oh, wat erg!” klinkt het verrast bij Martien in ‘Chateau Meiland’. Al meent hij er toch een verklaring voor te hebben…

“Ik ben met mijn gezicht dicht bij het fornuis gegaan”, legt Martien Meiland uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.