Monique Westenberg deelde een aangrijpende boodschap over haar overleden oma, één van de belangrijkste vrouwen in haar leven…

Onlangs was het drie jaar geleden dat de grootmoeder van Monique overleed en de ex van André Hazes mist haar ‘omie’ nog enorm hard. Monique pent een emotionele boodschap neer voor haar ‘omie’…

“Vandaag 3 jaar zonder jou. Ik kan van alles schrijven waarom ik je zo mis, maar m’n strot knijpt dicht en m’n ogen houd ik niet droog.”

“Ik zeg het eigenlijk iedere dag tegen je wanneer ik je om me heen voel. Het is verd0mme (ja ik weet het, dat mocht ik nooit van je zeggen), maar het is verd0mme zo’n groot deel onverwerkt verdriet.”

“41 jaar lang was je er. Altijd. Geef dat maar even een plek. Je stem en je parfum, je roddels en je adviezen, je lach en je tikkende nagels op de tafel, je scheve rug en je grote oorlellen, je mooie verhalen over je bijzondere leven en vooral je armen om me heen! Ik mis je Omie, vreselijk veel!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.