Nienke Plas heeft met ‘Postnatale Expressie’ een nieuwe show klaar waarmee ze jonge meiden, moeders en vrouwen probeert te bereiken. Maar welk advies had Nienke vroeger zelf willen krijgen?

In Libelle geeft Nienke Plas toe dat ze te lang voorzichtig is gebleven: “Ga maar leven, ga op je bek, leer jezelf kennen; word je eigen beste vriend”, is het advies dat Nienke Plas graag eerder had gekregen, vertelt ze in Story. Van haar moeder kreeg Nienke een belangrijk levensles mee..

“Tel je zegeningen, niet je zorgen”, benadrukte Nienkes moeder altijd. En dat is een levensles die Nienke Plas nu ook aan haar drie kinderen wil meegeven. Haar ouders zijn jong gescheiden, toch was er van een onstabiele situatie geen sprake, benadrukt Nienke. Nienke formuleert het als volgt…

“Mijn ouders zijn jong gescheiden, maar ze bleven dingen samen doen”, benadrukt Nienke Plas in gesprek met Story over haar jeugdjaren. En dan geeft Nienke een concreet voorbeeld…

“Als we met mijn moeder en haar nieuwe partner op de camping zaten, kwam mijn vader ook twee weken”, onthult Nienke Plas in Story over haar jeugdjaren als kind van gescheiden ouders.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.