Het gaat niet goed met Rob de Nijs, maar nu zag de zanger toch nog één van zijn grootste dromen uitkomen. Rob was werkelijk in de wolken met het nieuws…

Eindelijk eens prachtig nieuws over de zanger. Dat mag toch ook wel eens? En het mag een wonder heten dat Rob hier nog getuige van kon zijn…

Het gaat allemaal om het huwelijk van Robs oudste zoon Robbert. Rob de Nijs was er getuige van hoe zijn oudste zoon Robbert het ja-woord gaf aan zijn verloofde Sharon. Rob de Nijs was verheugd dat hij alsnog het huwelijk kon bijwonen. De reden was duidelijk…

Toen Robbert en Sharon zich verloofden spraken ze al hun vurige wens uit dat ze nog zouden kunnen trouwen op een moment dat Rob erbij zou kunnen zijn. Maar even zag het er helemaal niet goed uit. Gelukkig kon Rob alsnog aanwezig zijn op het huwelijksfeest van zijn oudste zoon. Hoe voelde dat?

“Het was gewoon een wonder”, klinkt het dolgelukkig bij Robbert in De Telegraaf. “Je wilt niet weten hoe het voelt om nog wat langer van je vader te kunnen genieten. Dat je nog dingen tegen elkaar kunt zeggen.”

Bij de verloving al lieten Rob de Nijs en echtgenote Henriëtte weten dat ze in de wolken waren met het nieuws: “Rob en ik raakten behoorlijk emotioneel toen Robbert ons het grote nieuws vertelde”, klonk het toen in Story.

Rob de Nijs lijdt aan de ziekte van Parkinson en heeft al enkele malen de dood in de ogen gekeken. Voor de zanger was het een enorme opsteker dat hij deze dag vol geluk alsnog kon meemaken. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.