Staf Coppens blijkt toch minder stoer dan we zouden denken uit zijn programma’s met zijn broer Mathias. Staf praat openhartig over een akelig voorval waarbij hij het zaakje niet vertrouwde. Wat was er aan de hand?

Staf Coppens maakt met zijn broer Mathias Coppens de gekste programma’s, maar waar is Staf zélf bang voor? En dan komt Staf met een opvallend verhaal aandraven…

“Ik heb wat hoogtevrees”, geeft Staf Coppens stilletjes toe in Flair. En dan vertelt Staf een opmerkelijk verhaal over een recente reis naar Noorwegen…

“We waren afgelopen vakantie met het gezin op reis naar Noorwegen waar je op een rots kan staan boven een afgrond van 800 meter.” En daar verloor Staf even de controle over zijn lichaam…

“Daar stond ik toch met knikkende knieën terwijl anderen vrolijk poseren op de rand”, geeft Staf Coppens toe in Flair. En dan voegt Staf er nog een verontrustende uitspraak aan toe…

“Ik vertrouw mezelf gewoon niet, ik heb schrik dat ik plots de neiging ga hebben om te springen ofzo”, klinkt het akelig bij Staf Coppens in Flair. En zo leren we Staf Coppens kennen op een heel andere manier dan hoe hij op televisie overkomt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.