Zondagavond is Jolien het huis binnen gekomen. De 29-jarige blondine komt uit Bilzen en is sinds de zomer van 2021 verloofd. Zij en haar vriend zijn deze zomer 15 jaar samen en dat is een hele prestatie.

Jolien heeft een eigen nagelsalon maar daar hoopt zij drie maanden lang niet binnen te komen.

Eigenlijk zou Jolien al van het prille begin in het huis gezeten hebben, maar ze werd ziek en dus werd zij uiteindelijk vervangen. Maar zondag was haar grote entree in het huis.

De volgende dagen zouden er nog meer nieuwe bewoners komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.