Er is er ééntje jarig vandaag en dat is Chayron. De Nederlander viert vandaag zijn 34ste verjaardag.

Chayron vierde in het verleden zijn verjaardag niet echt, hij vond een verjaardag niet echt de moeite waard om te vieren, maar nu hij ouder aan het worden is, beseft hij dat het ieder jaar zijn laatste verjaardag zou kunnen zijn. Hallo Chayron, je bent amper 34, je hebt nog een heel leven voor jou.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.