De opvolging lijkt verzekerd bij Sergio Herman nu zijn zoon Boy alsnog in zijn voetsporen lijkt te treden. En dat is een verrassende keuze van Boy…

“Boy heeft wat moeite gehad om z’n weg te vinden”, onthult de Belgische chocolatier Dominique Persoone in Dag Allemaal. Hij kent het gezin goed en praat uit de biecht…

“Het was een lastig parcours, want eerst volgde hij een technische richting, maar nu lijkt hij toch z’n passie te hebben gevonden.” Nochtans maakte Sergio Herman zich zorgen…

“Sergio is er al bezorgd over geweest, dat wel. Als je ’n toekomst in de horeca wil uitbouwen, moet je het écht graag doen, dat weet hij beter dan wie ook”, aldus Persoone in de Vlaamse pers. Eén ding is duidelijk.

Boy werkt momenteel in Sergio’s nieuwste sterrenzaak AIRrepublic, maar krijgt daar allerminst en voorkeursbehandeling. Daarover wil zijn vader het volgende kwijt…

Volgens Sergio Herman moet Boy zijn eigen fouten maken en langzaam de ladder zien te bestijgen richting een mogelijke functie als chef-kok. Ooit, voegt Sergio Herman eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.