Erica Renkema doet een opvallende uitspraak over haar liefdesleven. En daarmee drukt ze meteen enkele hardnekkige geruchten de kop in…

Toen haar moeder vorig jaar overleed, voelde Erica zich nogmaals enorm gesteund door Martien en hun kinderen. En dan kwam Erica tot een plots besef…

De troostende schouder van een partner is op dergelijke droevige momenten erg belangrijk, maar wanneer Weekend de vraag stelt of Erica dan niet op zoek wil naar een nieuwe man in haar leven, heeft ze een duidelijk antwoord klaar…

“Maar die heb ik al, dat is Martien en wij zijn samen. Hij is de liefde van mijn leven, ja. Misschien wel anders dan hoe jij bedoelt, maar dat vind ik prima”, klinkt het verrassende antwoord van Erica Renkema in Weekend. Al wil Erica daar wel nog iets aan toevoegen…

Erica wil niet beweren dat ze nooit meer zal daten, maar toch uit ze duidelijke twijfels in Weekend…

“Het kan zijn dat je iemand ontmoet die zo goed bij je past dat je dat al snel voelt. Maar ik heb het idee dat dat niet meer komt. Dat denk ik gewoon. Ik ga en ben ook niet op zoek. Ik ben heel gelukkig”, aldus Erica Renkema in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.