De relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers is er eentje die al vaker het nieuws haalde. Maar nu doet Nicol zelf een opvallende onthulling…

Nicol is ondertussen al meer dan vijf jaar samen met Peter Gillis van ‘Massa is Kassa’. Peter Gillis heeft ook kinderen uit zijn vorige huwelijk en daarover doet Nicol een opvallende onthulling…

“Ik zie mezelf niet als stiefmoeder voor hen. Meer als de vriendin van hun papa”, getuigt Nicol in Party. Nicol is immers haast van dezelfde leeftijd als Peters kinderen. Maar op één moment veranderde alles…

Toen Peters zoon Mark vorig jaar mishandeld werd, veranderde Nicols gevoel in één klap. Nicol legt uit wat er gebeurde…

“Ze hebben hem beestachtig toegetakeld. Op zo’n moment komt mijn moedergevoel dus echt wél naar boven. Dan is het wel ineens je kind, hoor”, benadrukt Nicol Kremers in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.