De bewoners hebben weer nieuwe dilemma’s moeten doen. Tijdens een spel konden ze allemaal op een knop drukken terwijl er een geldbedrag aan het aftellen was. Chocolade, snoep, een videoboodschap, een telefoongesprek, een horloge, …. er viel heel wat te rapen.

Maar de hoofdvogel was een vrijstelling. Chayron was de snelste die afdrukte en toen stond het bedrag nog op 5.000 euro. Er werden onder andere ook een telefoongesprek, chocolade en een videoboodschap verzilverd, goed voor ruim 8.000 euro.

De spanningen liepen na deze opdracht serieus op. De personen die zaterdagavond moeilijk deden over 1.000 euro om een week warm water te hebben, drukten nu net wél af, soms voor véél meer geld.

Chayron kan dus niet genomineerd worden, hij zit dus nog minstens één week safe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.