André Hazes wil graag iedereens vriend zijn, maar een opvallende actie van de zanger heeft nu opnieuw een ruzie ontlokt…

André Hazes wilde ongetwijfeld de gemoederen wat bedaren door zijn moeder Rachel een ‘aai over de bol’ te geven tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten. Maar dit ene gebaar blijft nu voor beroering zorgen…

Patty Brard vond aan de desk van Shownieuws dat die veelbesproken ‘aai’ maar erg ‘fake’ overkwam. De reactie van André Hazes liet niet op zich wachten…

André Hazes zou Patty Brard meteen ontvolgd hebben op Instagram, ontdekte het roddelkanaal RealityFBI. Maar die ‘kinderachtige’ reactie van de zanger ontlokte meteen een nieuwe sneer van Patty richting de Hazes-clan…

“Je hebt eerst het speelplein van: ‘Ik speel niet meer met jou’, en dan daarna heb je Instagram en: ‘Ik volg jou niet meer!’” publiceert Mediacourant de duidelijke reactie van Patty Brard bij Shownieuws over het ‘kinderachtige’ gedrag van André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.