Heeft Ellemieke Vermolen opnieuw de liefde gevonden? Daarover doet de ex van Sergio Herman een opvallende uitspraak in de Vlaamse pers…

Het is alweer twee jaar geleden dat Sergio Herman en Ellemieke Vermolen een punt zetten achter hun relatie die dertien jaar standhield. Eén ding heeft Ellemieke altijd benadrukt…

Het tragische verlies van hun ongeboren kindje Josha lag niet aan de basis van hun relatiebreuk, onderstreept Ellemieke nogmaals in ‘Dag Allemaal’.

“Nee. Integendeel, op dat moment heeft het ons alleen maar sterker gemaakt”, benadrukt Ellemieke nogmaals. Ellemieke onthult ook hoe het momenteel met haar gaat. Is er misschien een nieuwe liefde in het spel?

“Nu zit ik op het juiste pad, dat van zelfliefde en kiezen voor mezelf, andere mensen helpen en mijn spiritualiteit en mens-zijn ontwikkelen”, aldus Ellemieke Vermolen, die vervolgens uitpakt met een opvallende uitspraak…

“Het klinkt misschien wat gek na alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt, maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als vandaag”, verrast Ellemieke Vermolen in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. Komt dat misschien door een nieuwe liefde in haar leven?

Ellemieke ontkent dat ze opnieuw verliefd is, maar staat ondertussen wel open voor een nieuwe relatie. Al wil ze daar één verrassend element aan toevoegen…

“Ik ga niet op zoek. I don’t chase, I attract”, spreekt Ellemieke Vermolen duidelijke taal in ‘Dag Allemaal’. “Als het tijd is, zal het gebeuren en dan ontvang ik hem met veel liefde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.