Het gaat niet goed met Ruben Nicolai. Even vreesde de cabaretier zelfs voor het ergste… Wat is er aan de hand?

Ruben Nicolai onthult in de podcast Tijl Ruben Tijl dat hij al enige tijd worstelt met een mysterieuze kwaal. Even vreesde Ruben zelfs voor een hartaanval…

“Ik slaap al geruime tijd, jaren, niet op mijn linkerzij. Ik heb altijd een beetje pijn in mijn linkerarm, een tinteling, en dan denk ik: ik krijg een hartaanval”, publiceert Mediacourant een uitspraak die Ruben Nicolai deed in de podcast ‘Tijl Ruben Tijl’. De cabaretier trok naar de dokter…

De dokter stelde Ruben Nicolai gerust dat het niet om een virus of bacterie gaat, maar wel om een hardnekkige ontsteking. Ruben Nicolai kreeg meteen een injectie met een pijnstiller en een ontstekingsremmer, maar die bracht geen verlichting. Zijn er nog andere opties?

Ruben Nicolai onthult in de podcast Tijl Ruben Tijl dat de pijn nog steeds aanwezig is. Extra injecties zullen waarschijnlijk nodig zijn om voorgoed verlost te raken van de hardnekkige ontsteking, klinkt het bij Ruben Nicolai in de podcast Tijl Ruben Tijl.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.