Frans Bauer toonde zich alweer een echte gentleman toen hij te gast was bij een talkshow. Een medegaste kreeg een opvallend voorstel van de volkszanger…

Angela de Jong komt in de AD Mediapodcast aandraven met een opvallend verhaal over Frans Bauer. De volkszanger deed haar een opvallend voorstel…

“Hij is gewoon echt zoals hij is”, lezen we op Mediacourant een uitspraak die Angela de Jong deed in de AD Mediapodcast. Frans blijkt ook een echte gentleman te zijn…

“Ik kwam hem pas tegen bij een talkshow en dan is het eerste wat hij vraagt toen ik hem tegenkwam in de make-up van: ‘Waar sta je eigenlijk geparkeerd?’” Frans maakte zich immers zorgen…

“’Sta je ook op die donkere parkeerplek, plaats daar en die bocht om.’ Ik zeg: ‘Ja.’ Hij zegt: ‘Zal ik dan zo met je meelopen? Dat je niet alleen hoeft.’” En dan kan er slechts één besluit getrokken worden…

Angela’s collega Gudo van Tienhooven kan enkel besluiten dat Frans Bauer ‘een fantastische man’ is. Van Tienhooven formuleert het als volgt…

“Het is zo moeilijk om een hekel te hebben aan Frans Bauer. Dat gaat gewoon niet”, lezen we op Mediacourant een fragment uit de AD Mediapodcast. “Ik heb niks met die muziek maar die man wil je alleen maar knuffelen. En dat blijft zo. Dat doet hij al decennia.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.