Hoe zou het nog zijn met Nick Schilder? Plots duiken er opvallende beelden op van de zanger…

Deze keer geen roddels over zijn liefdesleven of over zijn vermeende ruzie met Simon Keizer, maar wel een beeld dat Nick plots in een ander daglicht stelt…

Zo deelde de zanger op sociale media een foto waarin hij als straatmuzikant aan de slag ging in Amsterdam. Waarom trok Nick de straat op?

Nick Schilder heeft met Shatterproof zijn eerste solosingle uitgebracht nadat er een einde kwam aan het muzikale duo Nick en Simon en omdat nummer wat extra aandacht te geven trok Nick de straat op. De reacties waren duidelijk…

“Vorige week zaterdag ging ik een dag Amsterdam in als straatmuzikant. Geweldig om live reacties te ontvangen op Shatterproof”, klinkt het enthousiast bij Nick Schilder op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.