Eva Jinek getuigt over een moeilijke periode in haar leven. Eentje die nu nog meer komt bovendrijven dan anders…

Mama worden… Voor veel vrouwen is het het allermooiste wat er is, maar Eva Jinek houdt enkele nare herinneringen over aan haar eerste zwangerschap…

Eva Jinek twijfelde lang of ze na de geboorte van Pax wel opnieuw zwanger wilde worden. De zwangerschap van Pax was immers een bijzonder moeilijke periode. Even liep het bijna verkeerd af…

“Na de geboorte van Pax had ik een moeilijke tijd, ook omdat ik zo ziek was. Normaal stopt zo’n zwangerschapsvergiftiging zodra de baby uit je lichaam is, maar bij mij ging het nog weken door. Ik ben daarna nog twee keer opgenomen geweest in het ziekenhuis. Ik heb in die periode oprecht gedacht: ik word nooit meer de oude”, getuigt Eva Jinek in Party. Maar er was meer…

Ook intiem contact met haar man bleef lange tijd een probleem. Terwijl s*ks normaal kan na enkele weken, was Eva daar nog lang niet klaar voor. De talkshowhost praat openhartig over haar intieme problemen…

“Ik kon toen nog maar net mijn kind boven mijn hoofd tillen en stofzuigen, want het duurt gewoon lang voordat zo’n wond van een keizersnede geneest. Maar ik herkende ook mijn hele lichaam niet. Mijn borsten waren twee keer zo groot als mijn hoofd vanwege de borstvoeding. Ik had pijnlijke te-pels en ik voelde me sloom en opgeblazen”, lezen we een duidelijke uitspraak van Eva Jinek in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.