Philippe Geubels volgt al sinds zijn tienerjaren therapie. Dat onthulde de comedian op de Belgische televisie. De aanleiding was een opvallende fobie van Geubels…

“Ik kan een huis kopen met het geld dat ik al aan therapeuten heb uitgegeven”, geeft Philippe Geubels toe in het tv-programma ‘Patiënt Pedro’. Een vreemde fobie was de aanleiding…

“Ik heb schrik om naar toilet te moeten als er geen is”, onthult Philippe Geubels dat hij lijdt aan een toiletfobie. En het werd alsmaar erger…

“Ik heb zelfs gedacht dat ik niet meer beter ging worden”, geeft de comedian toe. Ook op zijn tv-werk had zijn toiletfobie een impact…

Twee weken op reis voor ‘Hotel Römantiek’ is niet vanzelfsprekend voor Geubels. Want altijd is er die vrees dat er op een bepaald moment geen toilet in de buurt zou zijn. En dus nam Philippe Geubels een duidelijk besluit…

“Je merkt dat je wereld kleiner en kleiner begint te worden en dat het onhoudbaar wordt. Ofwel leg je je daarbij neer ofwel doe je er iets aan”, verduidelijkt Philippe Geubels waarom therapie noodzakelijk was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.