Volgende week maandag start het nieuwe seizoen van Big Brother en dat is goed nieuws. Bij ons is het programma op RTL5 en Videoland te zien, onze zuiderburen hebben dit jaar pech.

Play4, de Vlaamse zender die het programma op tv brengt, gaat de samenvatting van het programma pas ‘s avonds laat brengen.

De dagelijkse uitzendingen beginnen meestal pas rond 22 uur of later. Op vrijdagavond 13 januari start de dagelijkse aflevering zelfs pas om 22.55 uur en dat terwijl Big Brother vorig jaar veel vroeger op de avond werd geprogrammeerd. Wij vrezen dan ook dat Big Brother in Vlaanderen nog lagere kijkcijfers in de lineaire tv-programmatie zal hebben. Wellicht zal de zender meer inzetten op het online luik. Onze zuiderburen kunnen, als zij bij de juiste kabelverdeler zitten, trouwens gratis dag en nacht naar één Big Brother-stream kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.