Philippe Geubels tovert graag een lach op ieders gezicht, maar diep vanbinnen maakt de komiek zich ook zorgen om de toekomst…

Maakt Philippe Geubels zich zorgen om de toekomst van zijn dochtertje Hannah? In wat voor wereld zij zal moeten opgroeien? De komiek ziet een trieste tendens bij onze jeugd…

Ook Philippe Geubels merkt hoe groot de impact van sociale media op ons leven is. Zelfs de komiek laat zich soms beïnvloeden door het ‘perfecte plaatje’ dat influencers ons voorschotelen. Al ziet Philippe één groot verschil met de jeugd…

“Ik heb nog een heel leven gehad voor sociale media, dus ik kan dat plaatsen. Maar ik denk dat dit voor jongeren die hier volop mee opgroeien heel zwaar kan zijn, zeker als je eenzaam bent of je je niet goed voelt.”, aldus Philippe Geubels in Flair. En dan maakt Philippe zich ook zorgen om zijn dochter… Hoe hoopt de komiek zijn dochter daartegen te verdedigen?

“Ik hoop eigenlijk dat tegen de tijd dat ze oud genoeg is om een Instagramaccount aan te maken, dat dit al helemaal ontploft is”, geeft Philippe Geubels toe in Flair.

“Dat mensen eindelijk beseffen dat sociale media niet altijd even goed zijn voor je mentale gezondheid en ermee stoppen”, verduidelijkt Philippe Geubels in het openhartige gesprek met Flair. Ongetwijfeld een standpunt dat veel mensen met de komiek delen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.