We herinneren ons allemaal nog de berichtgeving over hoe Amalia ‘als een gevangene’ in Paleis Huis ten Bosch leefde toen de dreiging rond haar persoon losbarstte. Nu wordt daar een pijnlijke onthulling aan toegevoegd…

Gravin Eloise maakt zich duidelijk zorgen om haar nichtje. De ‘gravinfluencer’ beseft maar al te goed hoe moeilijk Amalia het heeft. En dan vertelt Eloise een verhaal dat Amalia ongetwijfeld pijn zal doen…

“Ik heb een supernormaal leven”, lezen we in Party een uitspraak van Eloise. En dan doet Eloise een opvallende uitspraak over haar eigen beveiliging…

“Ik krijg heel vaak de vraag of ik beveiliging heb ofzo maar echt, totaal niet. Ik heb gewoon een normaal leven”, benadrukt Eloise. En dan voegt de gravin daar een belangrijk feit aan toe…

“Ik vind dat superfijn en ben er ook echt heel dankbaar voor”, lezen we in Party. “Want ik vind het veel chiller om gewoon een normaal leven te leiden”, verwijst Eloise naar de moeilijke positie waarin haar nichtje Amalia zich bevindt.

Ongetwijfeld zal Amalia met enige jaloezie naar het leven van haar nichtje kijken. Eloise kan immers wél genieten van een zorgeloos studentenleven…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.