Ellen Callebout belandde in de horeca voor ze Gert Verhulst ontmoette, maar eigenlijk droomde Ellen van een carrière als ballerina…

“Ik wou ballerina worden en ik heb thuis verkocht proberen krijgen dat ik naar de balletschool in Gent zou gaan, maar voor mijn vader was dat geen optie”, vertelt Ellen Callebout in Het Laatste Nieuws. Wat besloot Ellen te doen?

“Ik heb in de plaats gewoon m’n middelbaar uitgedaan, maar toen was ik er klaar mee. Ik was intussen verliefd geworden op een jongen die al een job had en zo kwam ook bij mij de drang om alleen te gaan wonen.” Ellen snakte nog maar naar één ding…

“Vrijheid, zelfstandigheid, centen: ik wou dat ook”, verduidelijkt de echtgenote van Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. Al zorgde dat vriendje er zo onrechtstreeks wel voor dat Ellen besloot niet verder te studeren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.