Evi Hanssen deed een opvallende onthulling in de Belgische pers over haar deelname aan ‘Wie is de mol?’ Blijkbaar verliep Evi’s deelname allesbehalve naar wens…

Evi Hanssen weet als voormalige presentatrice van Expeditie Robinson dat zo’n realityprogramma erg veel van je vergt. En Evi maakte een grove inschattingsfout toen ze deelnam aan ‘Wie is de mol?’…

“Je houdt dat alleen vol als je er echt goesting in hebt”, klinkt het bij Evi Hanssen in Humo over realityprogramma’s. En zo schatte Evi zelf ook haar deelname aan ‘Wie is de mol?’ volledig fout in…

“Ik was al van kleins af aan grote fan van ‘De mol’ in België”, vertelt Evi Hanssen in Humo. “Het was altijd een droom om mee te doen.” En toen bood die kans zich aan…

Evi Hanssen twijfelde niet toen ze in Nederland gevraagd werd voor ‘Wie is de mol?’. Maar al snel bleek Evi het programma serieus onderschat te hebben…

“Toen de opnames begonnen, bleek dat ik de mentale impact van dat programma totaal had onderschat”, geeft Evi Hanssen toe. Vooral mentaal had Evi het moeilijk…

“Ik bleek er psychisch niet mee overweg te kunnen dat iedereen voortdurend een spelletje speelde, dat niemand in die groep oprecht was. Ik heb er een klein trauma aan overgehouden”, geeft Evi Hanssen toe in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.