Is de breuk tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne Hazes definitief? Daar lijkt het wel op na een bitsige strijd voor de rechtbank. Maar Rachel laat toch nog één opening…

“Het was een lange dag waarop harde woorden zijn gevallen en akelige dingen zijn gezegd”, vertelt Rachel Hazes in Party over de bitsige strijd in de rechtbank tussen moeder en dochter. 

“Ik heb best hartenpijn gehad in die rechtszaak.” Roxeanne noemde haar moeder zelfs ‘mevrouw Van Galen’. Hoe pijnlijk was dat?

“Dat ze afstand creëert, vind ik niet erg. Dat mag en ook dat is volwassen worden”, benadrukt Rachel Hazes in Party. En dan volgt er een opvallende uitspraak van Rachel…

“Ik ben er heel eerlijk in: het hoeft ook niet eens meer goed te komen tussen ons”, verrast Rachel Hazes over de moeilijke band met haar dochter. Al wil Rachel daar meteen wel één uitspraak aan toevoegen…

“Ze zal wel altijd mijn kind blijven”, benadrukt Rachel Hazes. “Als ze me morgen belt met een probleem, zal ik dat ongetwijfeld voor haar oplossen.” Al lijken er voor Rachel toch definitief bruggen te zijn opgeblazen…

“Maar ze hoeft niet beslist meer met mij aan tafel te zitten”, benadrukt Rachel Hazes in Party. “Dat klinkt misschien hard, maar ik ben zo gekwetst door haar.”

En daarmee lijkt de breuk tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne nu echt wel definitief te zijn. Maar wat met André Hazes junior? Kiest hij voor zijn moeder? Of voor zijn zus? Of houdt hij zich op de vlakte in de familievete?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.