René Froger heeft een duidelijke waarschuwing gegeven aan André Hazes. Wat loopt er fout voor André?

René Froger heeft een carrière waar menig Nederlands artiest van droomt. René heeft een duidelijk advies voor André Hazes…

René Froger en Natasja zijn al 36 jaar samen, al beleefde ook hun huwelijk een stormachtige periode. René weet als geen ander wat André Hazes nodig heeft…

“Ik hoop dat die jongen z’n rust een keertje vindt”, vertelt René Froger in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal. Dat zou niet enkel op persoonlijk vlak goed zijn voor de zanger…

“Dat zou ook goed zijn voor z’n carrière”, weet René Froger. “Rust heb je nodig.” En dan trekt de zanger een opvallende vergelijking met zichzelf…

“Ik ben ook tot rust gekomen, jaren geleden al. Anders hou je het niet vol. Ik heb de leukste vrouw van de wereld. Elk huisje heeft z’n kruisje.” Maar het is een jezelf om elke dag de slingers op te hangen, aldus René Froger in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.