Liefst van al zou Rob de Nijs zijn 80ste verjaardag met een héél groot concert gevierd hebben, maar hij zal nooit meer zelf optreden. De reden? De zanger takelt af sinds hij Parkinson heeft.

Het zijn geen leuke tijden voor de zanger en zijn familie, Parkinson maakte van de zanger een heel andere mens. En natuurlijk heeft Rob de Nijs goede dagen, maar helaas ook minder goede dagen. Laten we hopen dat het vandaag een héél goede en mooie dag zal worden voor de zanger die decennialang voor hits zorgde.

Gelukkige verjaardag beste Rob!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.