Roxeanne Hazes zorgde voor een akelig moment bij haar echtgenoot. Erik vond Rox terwijl ze op de grond lag te huilen. Wat was er aan de hand?

De dochter van André Hazes en Rachel Hazes getuigt dat ze moeilijke tijden beleefde na de geboorte van zoontje Fender. Eén moment zal haar echtgenoot Erik altijd bijblijven…

Roxeanne belandde in een ‘best wel heftige’ postnatale depressie na de geboorte van Fender. “Ik voelde me een gefaalde moeder”, klinkt het bij Rox in &C. En dat ging van kwaad naar erger…

De dochter van wijlen André Hazes en Rachel Hazes vreesde dat ze als moeder er weinig van bakte, maar onderdrukte die gevoelens. En daardoor zou alles escaleren…

“Ik ging veel te snel weer aan het werk, de studio in. Ik was bang dat ik anders vergeten zou worden.” Naar de buitenwereld hield Rox zich sterk en deed ze alsof er niets aan de hand was. Maar toen besloot Erik in te grijpen…

“Hij heeft mij echt op mijn diepst gezien”, getuigt Roxeanne Hazes in &C. Vooral één moment zal Erik niet gauw vergeten…

Erik vond zijn echtgenote terwijl ze op de grond van de douche lag te huilen: ‘Ik kan niet meer, ik wil niet meer’, bracht Rox uit. “Maar hij wist natuurlijk ook niet meteen dat het een depressie was”, aldus Roxeanne Hazes die bekent dat het een tijdje duurde eer de diagnose van postnatale depressie werd gesteld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.