Nu Marthe van K3 alsmaar vaker opduikt als docente in de dansschool van haar echtgenoot Sinerjey Meyfroodt gonsde het immers van geruchten dat er problemen zouden zijn bij K3. Maar dat is niet het geval…

Marthe De Pillecyn geeft toe dat haar werk bij de dansschool ‘best wel pittig’ is om met de drukke planning van K3 te combineren, maar het lukt haar omdat ze het zo graag wil. Maar hoe denken ze daar bij Studio 100 over?

“Zolang het in de agenda van K3 past, is er volgens Studio 100 geen probleem. In mijn vrije tijd mag ik doen wat ik wil”, benadrukt Marthe van K3 in een interview met Het Laatste Nieuws. 

“Voor mij is in de dansstudio zijn, lesgeven en met de leerlingen bezig zijn echt een momentje dat ik nodig heb.” En dan pakt Marthe uit met een opvallende onthulling…

“Da’s de enige plek waar ik gewoon Marthe ben, en niet Marthe van K3”, klinkt het eerlijk bij Marthe in Het Laatste Nieuws. “Een plek ver weg van de showbizzwereld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.