Peter Gillis vond al snel opnieuw de liefde bij Wendy van Hout nadat zijn veelbesproken relatie met Nicol Kremers op de klippen liep. Maar nu ondervindt ook Wendy hoe hard het is om de partner van de Massa Is Kassa-ster te zijn…

Wendy van Hout moest voor de rechter verschijnen in een privézaak die volledig losstaat van haar relatie met Peter Gillis, maar toch kreeg Wendy in de rechtbank plots iets vreemds te horen…

“Je merkt nu Peter mijn partner is, dat er heel anders naar mij gekeken wordt”, geeft Wendy van Hout toe in een gesprek met Party. Toen in de rechtbank plots de naam viel van haar partner, veranderde de sfeer…

Plots werden er Wendy van Hout heel hoge dwangsommen opgelegd. “Echt absurd is dat, want dit gebeurde in mijn ogen alleen omdat de naam van Peter genoemd werd in de rechtbank.” En dan haalt Wendy uit naar de rechter…

“Dat zo’n rechter daar dan in meegaat en mij laat bloeden met zulke hoge dwangsommen, omdat ik een partner met centjes heb, vind ik erg kwalijk.” De cijfers die Wendy van Hout voorlegt zijn hallucinant…

“Mijn mond viel er letterlijk van open. Waar een ander zesduizend euro ongeveer op z’n zaak zou krijgen, krijg ik honderdduizend euro aan dwangsom”, zucht Wendy van Hout in Party over de negatieve effecten waarmee je te maken krijgt als ‘vriendin van Peter Gillis’.

Al zou Nicol Kremers natuurlijk wel met nog méér kwalijke kantjes van Peter Gillis ‘in contact’ zijn gekomen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.