John de Bever en Kees Stevens lijken onafscheidelijk, maar het grote leeftijdsverschil zorgt nu mogelijk voor problemen…

Al vijftien jaar lang vormen John en Kees een onafscheidelijk koppel, maar de zanger komt nu plots met een opvallend fatalistische uitspraak…

John de Bever is nog geen zestig jaar, maar toch denkt hij al aan zijn levenseinde. Steeds vaker wordt de zanger immers geconfronteerd met het ouder worden. En dat is best iets wat hem bezighoudt…

“Ik hoop dat ik gezond blijf”, spreekt John de Bever zijn vurigste wens uit in Story. “Aan de andere kant ben ik ook heel realistisch. Het kan vandaag zomaar afgelopen zijn. Dat gevoel heb ik altijd gehad”, geeft de zanger toe. 

Mocht hij komen te overlijden dan weet Kees hoe zijn uitvaart geregeld moet worden: “Dat weet Kees allemaal. En van hem weet ik het ook”, geeft John de Bever toe in Story. Al wil John één iets benadrukken…

“Maar ik hoop dat ik eerder ga”, durft John toegeven. Kees mag dan wel twintig jaar jonger zijn, maar dat hoeft niets te betekenen. Daarvoor verwijst John de Bever naar André van Duin die zijn veel jongere man Martin moest afgeven. Eén iets baart John zorgen…

“Ik zou ook niet zonder Kees kunnen leven. Daarom hoop ik dat ik eerder ga”, aldus John de Bever in Story. In Story spreekt de zanger ook zijn wens uit dat Kees nadien nog op zoek gaat naar een nieuwe partner en nog een mooi leven krijgt. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.