Voor Roxeanne Hazes en haar partner is het vandaag niet zomaar een doordeweekse maandag, integendeel. Het koppel heeft vandaag wat te vieren? Wat precies?

Wel, het is vandaag precies zes jaar geleden dat Roxeanne en Erik een koppel werden en dat mag iedereen weten. “Lovin the shit out of you. Ik hou al 6 jaar van ons”, schrijft Roxeanne Hazes op Instagram. In normale omstandigheden zou de rest van de familie hen dan feliciteren, maar langs de kans van Roxeanne blijft het ijzig stil. Moeder Rachel Hazes en broer André reageerden tot op het ogenblik van publicatie van dit  bericht niet op de post van Roxeanne. Zullen wij het dan maar doen? Proficiat Roxeanne en Erik.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.