Toen Glennis Grace deelnam aan ‘America’s Got Talent’ leken er zich nieuwe duren te openen voor de zangeres. Ze kreeg nieuwe kansen aangeboden en haar populariteit leek weer te stijgen.

Tot begin dit jaar, de Jumborel, met één klap (letterlijk dan) kende haar populariteit een enorm dieptepunt en lijkt de carrière van de zangeres voorgoed voorbij.

Al is er misschien toch nog een oplossing in zicht voor Glennis. De invloedrijke Amerikaanse tv-zender NBC heeft een spin-off van ‘America’s Got Talent’ besteld en voor de kandidaten zouden ze beroep gaan doen op oud-winnaars en deelnemers, waaronder ook Glennis.

Glennis zou volmondig ‘ja’ hebben geantwoord op de vraag of ze terug zou willen deelnemen en dat zou zelfs tot een feestje hebben geleid bij Grace thuis.

De zangeres is altijd druk bezig geweest met het timmeren aan een carrière in Amerika, maar een doorbraak lijk uit te blijven. Met deze nieuwe kans zou daar misschien binnenkort wel weer eens verandering in kunnen komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.