Sinds 5 november kan je op SBS6 kijken naar ‘Spiegelbeeld: Het Leven Van Willeke Alberti’. Daarin werd de zangeres een jaar lang gevolgd in haar leven en krijg je een blik op alle ups-and-downs van het voorbije jaar.

Een paar jaar geleden maakte Willeke al eens een (luister)boek ‘Een Leven Als Een Lied’, maar dat valt voor Willeke moeilijk te vergelijken met de docuserie die nu te zien is.

“Ze hebben nu heel erg gezocht naar mijn hele leven. Vooral mijn privéleven. Er zijn in totaal drie afleveringen en bij het kijken naar de eerste aflevering heb ik van het begin tot het einde gejankt. Omdat het allemaal oude beelden zijn. Van mijn ouders en mijn broertje. Dat raakte me wel”, zegt Willeke in Party.

Het had niet veel gescheeld of de reeks was er nooit gekomen, want Willeke stond er niet echt meteen voor te springen. Toch ging ze overstag.

“Vincent Tv Producties heeft het gemaakt. Al tien jaar waren ze bezig, maar ik hou er nooit zo van om de hele dag zo’n camera achter mij aan te hebben. Maar ja, ze hebben het met zoveel liefde gedaan. Het is een heel leuke crew en dan word je ook wat vrijer in je praten en in je doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl