Breekt Glennis Grace binnenkort door in Amerika? Het zou zomaar eens kunnen. De zangeres is gevraagd voor een spin-off van het bekende ‘America’s Got Talent’ en dat ziet Glennis volledig zitten.

Amerika is blij met de deelname van Grace, maar is ook geschrokken dat de vrouw betrokken was bij een vechtpartij in een Amsterdamse supermarkt.

De hele situatie zou Glennis een strafblad kunnen opleveren en dat kan dan weer eens voor problemen zorgen voor haar deelname aan de spin-off. Niemand wil immers graag iemand met een strafblad in hun show, schrijft Party.

Ook bij Ladies Of Soul lijken de plooien met Glennis nog lang niet te zijn glad gestreken en Edsilia Rombley en Glennis hebben geen contact meer gehad met elkaar, ondanks dat ze erg goeie vriendinnen waren.

Maar Edsilia is niet de enige. Glennis vertelde in de talkshow van Eva Jinek dat meerdere collega’s haar hebben laten vallen. “één daarvan was een goede vriend van mij. Ik begrijp het tot zover, maar ik snap niet alles. Laat ik het zo zeggen: vrienden die afstand van mij hebben genomen, snap ik niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.