Een nieuw boek lijkt een pijnlijke ruzie bij de Meilandjes te onthullen. Wat is er aan de hand?

Chateau Meiland-regisseur Timon Moll en Jan Dijkgraaf, biograaf van zowel Martien Meiland als Erica Renkema bundelen de krachten en zullen een boek schrijven over de familie. En daarin wordt héél wat onthuld…

Het boek zal onthullen wat er allemaal achter de schermen van de realityserie gebeurd. Ook het pijnlijke verhaal van ‘huisvriendin’ Caroline van Eeden zal volgens Story aan bod komen. Wat was er met Caroline aan de hand?

Caroline kwam als buitenstaander ineens bij de Meilandjes wonen in Frankrijk. Zij hoopte deel uit te gaan maken van de familie én de serie, maar dat liep niet volgens plan. Integendeel…

Er volgende een knallende ruzie en Caroline verdween al na een half jaar volledig uit beeld. Caroline wil geen commentaar geven in Story: “Ik sta niemand meer te woord”, klinkt het duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.