Samantha Steenwijk haalt in Beau Monde zwaar uit naar Yvonne Coldeweijer die al meerdere kwalijke roddels over haar verspreidde. Samantha doet nu zelf een opvallende onthulling over de roddelkoningin…

Yvonne Coldeweijer beweerde dat Samantha Steenwijk illegale dieetpillen nam en bracht het (oude) nieuws dat haar partner Daisy overspel had gepleegd. Samantha reageert in Beau Monde met een opvallende onthulling over Yvonne…

“Eigenlijk is het een heel zielig meisje dat op allerlei manieren geprobeerd heeft om zelf door te breken”, aldus Samantha Steenwijk.

“Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden”, klinkt het harde oordeel bij Samantha Steenwijk in Beau Monde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.