“It’s happening”, zo start Yvonne Coldeweijer het bericht op haar sociale media waarin zij aankondigt dat Rachel Hazes voor de rechtbank daagt.
“Hoewel LA Haas vorige maand nog in mijn mail dreigde met schadevergoeding, omdat ik haar reputatieschade heb gebracht (waarop ik haar heb uitgelachen) is de officiële eis nu alleen dat ik mijn video weer offline haal en een rectificatie plaats. Boring”, reageert Yvonne op Instagram.

Volgens Coldeweijer moest zij op 9 januari in de rechtbank 6 punten onderbouwen. Het gaat dan vooral over de veelbesproken brief die André schreef en die Yvonne wist te bemachtigen. Yvonne stelt volgens de klacht onder andere dat Rachel Hazes zeer narcistisch en manipulatief is en de controle over haar zoon wil houden. Maar volgens Coldeweijer heeft Rachel helemaal geen contact meer met haar familie. “Niemand van haar familie die op haar posts reageert. Tja….”, gaat zij verder.

Coldeweijer lacht Rachel Hazes vierkant in haar gezicht uit. “Als je geen ruzie had met André, kon je hem ook ff vragen of hij iets wilde posten of verklaren, toch? Iets sneller dan een hele rechtszaak aanspannen”, giert Coldeweijer het uit. “Maar zelfs dat heeft hij niet meer voor je over. Ouch…”, schrijft Coldeweijer nog.

“Mocht André dit voor je willen doen, Rachel, haal ik per direct de video offline en rectificeer ik per direct al mijn uitspraken. Ik ben hier namelijk alleen maar voor de waarheid en heb geen behoefte het Nederlands rechtssysteem lastig te vallen met deze onzin. Volgens mij hebben die wel wat beters te doen. Dus ik wacht…. op de verklaring van André. Let me know babe”, besluit Coldeweijer.

Wat gaat dat op maandag 9 januari aanstaande in de rechtbank geven?


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.