Actie vraagt om reactie en daar weet Yvonne Coldeweijer alles van. Nadat zij twee dagen geleden de door Rachel Hazes gewraakte video waar online zette, heeft Rachel besloten om naar de rechtbank te stappen. Op maandag 9 januari mag Yvonne Coldeweijer het op de rechtbank gaan uitleggen.

Een lijnrechte confrontatie tussen Rachel en Yvonne, dat gaat wat geven. Rachel zou via de rechtbank vragen dat Coldeweijer de video waarin wat zaken over Rachel vertelt weer offline haalt én een rectificatie plaatst.

Coldeweijer lacht op haar sociale media met de beschuldingen. Wordt vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.