Mart Hoogkamer worstelt met een verslaving, maar nu heeft de zanger een waarschuwing gekregen van zijn vriendin Jennifer. Wat is er aan de hand?

Mart Hoogkamer is verslaafd aan tatoeages, maar zijn vriendin Jennifer had haar partner liever zonder tatoeages gezien. Daarover heeft ze een duidelijke mening.

“Ze vindt het zonde van mijn lijf”, geeft Mart toe in Beau Monde. Onlangs kreeg de zanger trouwens een waarschuwing van Jennifer.

“Dit is de laatste”, klonk de duidelijke waarschuwing van Jennifer toen Mart Hoogkamer nogmaals een tattoo had laten zetten. Eén plaatsje mag nog opgevuld worden…

“Mijn linkerbovenbeen heb ik gereserveerd voor de namen van mijn kinderen, maar verder zit mijn hele lichaam er vol mee”, bekent Mart Hoogkamer in Beau Monde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.