Gerard Joling verloor zijn moeder Janny begin 2022. Gerard geeft toe dat hij het nog steeds erg moeilijk heeft met dat verlies…

Janny overleed op 92-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longontsteking. Moeder en zoon waren twee handen op één buik, lezen we in Party. En nog steeds heeft Geer het moeilijk…

“Dan zie ik een foto of dan komt er een filmpje voorbij en dan denk ik: godverdikke, hoe kan het nou dat ze er niet meer is?” vertelde Gerard Joling bij RTL Boulevard. En dan kan Geer slechts één ding toegeven…

“Zo is het iedere keer en dat hakt erin”, geeft Gerard Joling toe. De band tussen Janny en haar zoon was dan ook bijzonder hecht.

Gerard Joling bezocht zijn moeder minstens één keer per week en bracht dan telkens verse bloemen van de veiling uit Aalsmeer voor haar mee, lezen we in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.