Hoe vaak hebben Maxime Meiland en Leroy ruzie? Erica Renkema komt nu met een opvallende uitspraak over het huwelijk van haar jongste dochter…

Publieke vijand nummer één van de Meilandjes, Caroline van Eeden, beweerde dat het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy op springen staat, maar hoe denkt Erica over die uitspraak?

“Ik vind dat dom en gemeen en het is onwaar”, benadrukt Erica Renkema in Weekend. “Leroy is heel lief en begripvol voor Maxime. Echt liefde!” Mengt Erica zich soms in het huwelijk van haar jongste dochter?

“Niet echt. De ene keer spring ik op de bres voor Leroy en de andere keer voor Max. Wie ik vind dat er op dat moment gelijk heeft”, verduidelijkt Erica Meiland in Weekend. Hoe gaat Maxime om met de heisa rond de misbruikzaak?

“Af en toe zit ze erdoorheen, maar ze is erg veerkrachtig en vastberaden. Nee, ik ben eigenlijk niet verbaasd over hoe sterk ze zich houdt, ik ben wel trots”, aldus Erica Renkema over Maxime in Weekend. 

Al lijkt Erica Renkema zo wel toegeven te hebben dat Maxime en Leroy regelmatig ruzie maken. En ook dáár springen de showbizzmedia nu op. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.