Maandag was Zenna Herman, één van de zonen van Sergio Herman jarig. Ondanks het feit dat Sergio het momenteel bijzonder druk heeft, stond ook hij stil bij de speciale verjaardag van zijn zoon.

“Lieve Zenna 12 jaar vandaag! Je bent een super speciale lieverd! Out of the box ben je, eigenzinnig en altijd discipline en controle! Zo mooi om te zien….dat gaat je ver brengen. Ik hou zoveel van je maestro ❤️❤️ Xx papa”, schreeft Sergio Herman op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.