Montana Meiland had mooie vooruitzichten toen ze op het huwelijk van haar jongere zus Maxime het trouwboeket ving, maar nu lijkt een huwelijk met Dirk plots ver weg…

“Ik heb het trouwboeket van Maxime gevangen, maar dat heeft nog niet tot iets geleid”, onthult Montana Meiand in Story. Zijn er problemen tussen haar en Dirk?

Van problemen is er geen sprake en Montana durft ook zelf toegeven dat het momenteel toch te druk is voor een bruiloft met de plannen rond het nieuwe pension van de Meilandjes. Montana wil één ding benadrukken…

“Nee, ik geef Dirk geen zetje als we langs een juwelier lopen. Zo ben ik niet. Dat moet hij lekker zelf weten”, vertelt Montana Meiland in Story. Maar volgende uitspraak laat toch een zweem van ontgoocheling blijken…

“Maar ik zou wel willen trouwen, dat lijkt me een leuk idee”, aldus Montana Meiland. En dan maar hopen dat haar partner Dirk deze Story ook onder ogen krijgt!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.