Moeten we ons zorgen maken om de 12-jarige dochter van Katja Schuurman? Eén ding is duidelijk…

Katja Schuurman en Thijs Römer hebben samen een 12-jarige dochter Sammie, maar hoe moet het verder met Sammie nu haar vader wel eens achter de tralies zou kunnen belanden?

Voor de 12-jarige Sammie moet de rechtsvervolging van haar vader heel pittig zijn, lezen we in Party. Party legt uit hoe Katja Schuurman omgaat met de hele zaak…

“Moeder en dochter hebben ongetwijfeld gesprekken gevoerd over de pijnlijke situatie”, schrijft Party. Want ex-geliefden Katja Schuurman en Thijs Römer zijn het over één ding eens…

Katja Schuurman en Thijs Römer willen niet dat deze zaak hun dochter Sammie beschadigt of dat deze zaak haar blijvend zal achtervolgen. Hun dochter zal altijd centraal staan als moeilijke beslissingen zich zouden opdringen, aldus Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.